NAVIGARE

Politica de confidențialitate

Accesarea SITE-ului radiatorexpres.ro - implică acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de compania RADIATOR EXPRES. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile RADIATOR EXPRES sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de RADIATOR EXPRES prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS, etc.). S.C. RADIATOR EXPRES S.R.L. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. S.C. RADIATOR EXPRES S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțială, sau închiriere.

Fiind de acord cu prezentul document "Politica de confidențialitate" , utilizatorii își asumă în totalitate eventualele riscuri.

 

Notă de informare privind protecția datelor personale

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. RADIATOR EXPRES S.R.L. are obligația de a administra în condiții de sigurantă și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin postă pe adresa societații noastre sau pe mail-ul office@radiatorexpres.ro.

 

Dreptul de a vă modifica și șterge datele deținute de radiatorexpres.ro

 

radiatorexpres.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastră de contact pe care le-ați inregistrat, unele aspectele de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea puteți să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând.

 

Securitatea datelor

 

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea și autentificarea pe radiatorexpres.ro implică o parola pe care o dețineți din momentul creării contului.

 

Feedback

 

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

 

Modificări ale politicii de confidențialitate

 

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți intrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne scrieți.

Vă mulțumim că utilizați site-ul radiatorexpres.ro